Användarvillkor

Det viktiga

Registrering

För att registrera dig krävs en giltig e-postadress. Min egen kokbok är väldigt restriktiv med utskick, och du kommer få väldigt få e-post. Tjänsten är reklamfri. Det är tillåtet att dela konto.

Kakor

På Min egen kokbok används sessions-kakor för att hålla användare inloggade. En kaka är en liten fil som sparas på din dator. En session-kaka tas bort från datorn så fort du stänger webbläsaren. Om du väljer att använda funktionen som håller dig inloggad automatiskt kommer en mer varaktig kaka sparas. För att den ska försvinna måste du aktivt logga ut, eller ta bort kakan manuellt.

Avbrott i tjänsten

Vi gör allt vi kan för att Min egen kokbok ska fungera och har en upptid på en jäkla massa procent, men kan inte ställas till svars för eventuell skada som uppkommer på grund av avbrott.

Hantering av personuppgifter

Min egen kokbok lämnar inte ut någon information om användare till tredje part utan användarens godkännande.

Upphovsrättsskydd på uppladdade bilder och text

Genom att ladda upp material på Min egen kokbok godkänner du även att andra användare får kopiera detta (gäller recept som inte markerats som privata) och att Min egen kokbok får använda det i sammanhang som är relaterade till tjänsten.

Ändring av villkor

Min egen kokbok förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor. Detta kommer meddelas via hemsidan och/eller e-post.

Stäng